ASIATISK/SKANDINAVISK FUSION

EN KULINARISK OPLEVELSE I SÆRKLASSE

I gå afstand til hovedbanen, og med Kødbyen som nabo, finder du midt på Halmtorvet – wokbaren spicylicious.

Her har vi i årevis behaget og imponeret gæster fra nær og fjern, med vores version af det asiatiske køkken. En vision der bygger på at vi har taget de fineste specialiteter, fra det asiatiske køkken, og bragt dem til København, hvor vi har har vi givet flere af dem et skandinavisk twist, men sikret at de stadig bliver tilberedt,  og serveret med den autenticitet og værdighed som de fortjener. Dette skinner også igennem, i måden vi har valgt at indrette vores restaurant på. Alt lige fra de flotte glas med blomster, til vores hyggelige bænke og båse, er designet så de giver en stilfuld og ekstravagant, men også afslappet og casual kulinarisk oplevelse.

Atmosfæren hos os kan kun beskrives med et ord på dansk, og det er “hygge”, men tilsat massere af eksklusivitet og elegance. Hos os er godt værtskab en selvfølge, og vi gør en dyd ud at sikre en åben og imødekommende tilgang, som gør at at i kan koncentrerer jer, om at slappe af, og fordybe jer i samtaler og nyde hinanden for en stund i stedet.

EN SMAG FRA EN ANDEN VERDEN

DET MØRESTE KØD OG DE FRISKESTE RÅVARER

Hos wokbaren spicylicious har vi høje ambitioner for vores mad, og vi ønsker at give en smags-oplevelse i særklasse, der akkompagnerer vores charmerende omgivelser og giver en komplet spise-oplevelse – hver gang. Kombinationen imellem det asiatiske køkken, og de skandinaviske traditioner, skaber en perfekt harmoni, som på bedste vis manifesterer sig i de retter vi serverer. Alt er lavet med lækre friske råvarer, tilberedt med asiatisk finesse og præcision, der tager dig på en rejse til østens varme og mystik, midt i København.

Vi handler som udgangspunkt altid lokalt, da det giver os de bedste mulighed for at håndplukke alt det bedste til dig, som du kan nyde sammen med dem du holder af.  Hos os er der noget for enhver smag, og vi kan med det samme aflive myten om at al asiatisk mad er stærkt – hos os kan du altid selv bestemme smags-styrken.

NÅR INTET ER TILFÆLDIGT

LÆKRE COCKTAILS OG EKSOTISKE ØL

Til maden har vi naturligvis også et stort udvalg af juices, lækre vine, spændende øl, og et alsidigt cocktail-kort, så der er noget der passer til enhver lejlighed. Mange af vores øl er fra Asien, og vores vine er hentet fra hele verden, så de passer bedst muligt til vores mad, og så der er noget for dig, uanset om du er til en sød eller en tør vin. Er du mere til cocktails, så har vi et bredt udvalg, med vores versioner af gamle klassikere, samt vores helt egen signatur cocktail – “wokbaren Doom Day”. Så uanset om er til den helt store gourmet-oplevelse, eller blot et par drinks, så har vi altid noget at byde på – både med og uden alkohol.

At intet hos os er tilfældigt, er det der kendetegner wokbaren spicylicious, og vores koncept. Her er alt designet og udtænkt, så der plads til alle, og så der er noget for enhver smag.

Så kom forbi når du trænger til en aften ude med dem du har nærmest, skal holde forretnings-middag, har selskab, eller blot har brug for noget lækkert take away. Så lover vi at du får en oplevelse, du får lyst til at gentage igen og igen..

Velkommen til wokbaren spicylicious!

KONTAKT OS

ÅBNINGSTIDER

SØNDAG – TORSDAG 17:00 – 22:00
FREDAG & LØRDAG 17:00 – 23:00